Over Marketingplaats

Slimme internetoplossingen en inspirerende marketing voor financiële dienstverleners, dat zijn de primaire diensten van Marketingplaats. Dit doen wij sinds 2006 met veel plezier voor inmiddels voor meer dan 150 financieel adviseurs en koepels

Ervaren en innovatief team

Marketingplaats is gespecialiseerd in de financiële branche en daarom uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen in deze sector. Wij zoeken dagelijks naar de beste oplossingen voor onze relaties en onderzoeken daarbij de nieuwste technieken en visies. Het is onze missie om met slimme inzet van internet waardevolle contactmomenten te creëren voor onze relaties die leiden tot een adviesmoment, kwaliteitsbeleving of sale.  

Marketingplatform

Het in eigen beheer ontwikkelde digitale marketingplatform is de motor van de diensten die Marketingplaats aanbiedt. Een belangrijk onderdeel hiervan is de unieke sjabloonstructuur, waardoor alle aangesloten bedrijven in hun eigen huisstijl interactief kunnen communiceren met hun doelgroepen. Zowel online als offline.

Marketingplaats helpt klanten bij het creëren van waardevolle contactmomenten via internet.
Pieter de Gier

drs. Pieter de Gier

Directeur / eigenaar

Tijdens zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft Pieter stage gelopen bij AEGON en is zo in aanraking gekomen met de verzekeringsbranche. Na zijn studie heeft hij diverse marketingfuncties bekleed bij AEGON en branche-organisatie NBVA. In 2006 is hij gestart met Marketingplaats. Het is zijn overtuiging dat financiële adviseurs marketingpower kunnen creëren door gebruik te maken van een innovatief online marketingplatform en slimme communicatieproducten.

Dustin Bons

Dustin Bons

Webdeveloper / Drupal specialist

Dustin heeft zich binnen Marketingplaats ontwikkeld tot een creatieve webdeveloper met een uitstekend gevoel voor de financiële branche. Als Drupal-specialist behoort hij tot de wereldwijde groep van 26.000 webdevelopers die het content management systeem Drupal verder ontwikkelen. 

Martian Winter

Webmaster / webdesigner

Design is Martians passie. Als webmaster is hij verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de websites. Daarnaast verzorgt hij de grafische vormgeving van huisstijltemplates, websites van Marketingplaats en magazines van het marketingprogramma Leven & Geld. 

Hans de Gier

Hans de Gier

Administratie / traffic

Hans is de broer van Pieter. Hij is binnen Marketingplaats verantwoordlijk voor het debiteurenbeheer en de administratie. Daarnaast is hij als traffic medewerker betrokken bij de ontwikkeling van de edities van Leven & Geld en websiteplatformen van Marketingplaats.