Zorgcampagne 2017

Zorgcampagne 2017 in volle gang

Datum: 28-11-2016

De campagnes rond zorgverzekeringen zijn nu alle premies bekend zijn in alle hevigheid losgegaan. Marketingplaats heeft voor haar relaties een complete campagne uitgewerkt.

De zorgcampagne 2017 bouwt voort op het concept uit 2016 en houdt rekening met de ontwikkelingen in de markt. De campagne bestaat uit verschillende onderdelen die los van elkaar kunnen worden ingezet.

Onderdelen Zorgcampagne 2017

1. Extra pagina op de website "Zorgverzekering voor u" (nieuw)
Op deze pagina wordt een overzicht getoond van alle services en nuttige informatie over zorgverzekeringen op de website. De pagina is handig om te delen via sociale media en nieuwsbrieven.

2. Losse e-mailing "Zorgverzekering voor u" (nieuw)
Dit jaar bieden wij onze klanten de mogelijkheid voor een losse e-mailing naar een mailbestand. Hiervoor hoeft men alleen een Excel-lijst met e-mailadressen aan te leveren. 

3. ZorgMeter
De ZorgMeter is een inventarisatietool voor zorgverzekeringen. Klanten van assurantiekantoren kunnen hiermee enkele belangrijke keuzes over hun zorgverzekeringen op een rij zetten. Met deze informatie kunnen zij beter het nieuwe aanbod van hun huidige zorgverzekeraar beoordelen. Daarnaast kunnen zij ook een ingevulde ZorgMeter aan hun adviseur doorgeven. Op basis van deze informatie kan hij hen gemakkelijker en beter adviseren.

4. 10 misvattingen over zorgverzekeringen
Een nieuw onderdeel in de zorgcampagne is een slimme pagina op de website die 10 misvattingen over zorgverzekeringen behandeld. De pagina geeft aan dat zorgverzekeringen nog niet zo simpel zijn. Door de prikkelende stellingen, is de pagina uitermate geschikt om op te nemen in een Facebook campagne. 

5. Online magazine Leven & Geld ZorgZaam 
Ook dit jaar heeft Marketingplaats een nieuwe editie van het magazine Leven & Geld uitgewerkt in het thema ZorgZaam. In het online magazine wordt ingegaan op de vraag "Waarom zou je niet overstappen?" en zorgverzekering voor verschillende doelgroepen, zoals: jongeren, gezinnen met een kinderwens, gezinnen met opgroeiende kinderen en ouderen.

6. E-mailnieuwsbrief Zorgverzekering
In de week van 28 november verschijnt er een E-mailnieuwsbrief die in het teken staat van zorgverzekeringen. 

7. Kant-en-klare Facebook service
Net als vorig jaar bieden wij onze klanten een kant-en-klare Facebook service waarmee elke week twee berichten over zorgverzekeringen worden geplaatst op hun Facebookpagina.